Join our VIP list!

Be the first to receive the latest arrivals, trends and amazing promotions!

Subscribe
 • Afterpay possible
 • Free shipping from € 150,-
 • Secure online payment

9.5

€0,00

District 70 luxurious cat and dog items

0 Products


  Seen 0 of the 0 products

  District 70

  D E S I G N

  Comfortabele kattenmanden en meubels van District 70

  Waar voelt jouw kat zich fijn? Grote kans dat je kat graag gezellig bij jou op de bank of op schoot ligt. Ook op of in de luxe kattenartikelenvan The Pet Empire zal je kat zich helemaal ontspannen. Het design kattenmeubilair van District 70 is stijlvol, minimalistisch en heeft een luxe, exclusieve uitstraling die je kat en jij zullen waarderen.  
  Je kunt er zeker van zijn dat een van de populaire kattenartikelen het nieuwe favoriete plekje van je kat zal worden! Daarbij zijn de luxe kattenartikelen van dit merk niet alleen een perfecte plek om te ontspannen, maar zien ze er met hun minimalistische Scandinavische look ook nog eens prachtig uit. Verstop die lelijke krabpaal niet langer, maar vervang hem door een echte design krabpaalof design krabmeubel. Zo geef je jouw interieur een compleet nieuwe, stijlvolle en moderne uitstraling.
  K W A L I T E I T

  Verwen je lieveling met de Cocoon of design krabmeubel Orb

  Je weet waarschijnlijk dat katten een beschutte slaapplek of hoge plek waarderen. De kans is groot dat het favoriete plekje van jouw kat of katten zo’n plekje in huis zijn. Bij kattenwinkel online The Pet Empire realiseren we ons dat heel goed en hebben het assortiment aangepast op de behoeften van katten. 
  De District 70 Cocoon is bijvoorbeeld een luxe kattenmeubel dat aan alle wensen van zowel mens als kat voldoet. Met de District 70 Cocoon verwen je jouw lieveling met mooie, rieten mand. Helemaal compleet met een heerlijk comfortabel kussen. De ronde vorm zorgt ervoor dat de mand perfect aansluit op de manier waarop jouw kat het allerliefste slaapt. Zo voelt je kat zich altijd veilig en geborgen. De grote District 70 Cocoon gebruik je trouwens ook probleemloos voor een kleine hond. 

  M O D E R N

  Luxe kattenmand of design krabmeubel kopen bij The Pet Empire

  Een kattenmeubel van District70 geeft je interieur een moderne stijlvolle uitstraling en verwent je kat met een heerlijk nieuw en comfortabel plekje. Kattenwinkel online The Pet Empire beschikt over een groot assortiment stijlvolle kattenspullen om het je kat of katten helemaal naar hun zin te maken. En wat is er nou mooier dan je kat heerlijk te zien genieten? 
  Ontdek het complete aanbod producten van dit designmerk, zoals kattenhuis Casa: een luxe zak die je eenvoudig meeneemt naar andere plekken. Of wat dacht je van de populaire overdekte kattenmand Sardine? Het is een luxe kattenhuis, vormgegeven als sardineblikje. Gegarandeerd een eyecatcher in je woonkamer! De design krabpalen vormen het perfecte alternatief voor standaard krabpalen.
  M E E R   O V E R  D E   D E S I G N E R S

  District 70 biedt honden en katten een comfortabele plek in huis

  Alle katten en hondeneigenaren weten dat hun harige vrienden een groot deel van de tijd op hun favoriete plek doorbrengen. District 70 is geinspireerd door het feit dat katten en honden ongeveer 70% van hun tijd op dezelfde plek doorbrengen – of zoals wij het graag zouden noemen – hun district.  Wij bieden deze slaperige honden en katten een comfortabel district om lekker in uit te rusten!
  Onze unieke katten – en hondenbedden doen zoveel meer dan alleen een plek bieden voor jouw huisdier om uit te rusten. Naast het verwennen van jouw huisdier met zijn nieuwe district, kan je tegelijkertijd ook jouw eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Onze producten passen in ieder modern en stijlvol huis – niet dat jouw huisdier zich hier druk om maakt als hij ligt weg te dromen over zijn volgende avontuur.
  Leven met huisdieren is een levensstijl voor veel mensen en wij zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van deze levensstijl!
  O N Z E   T O P P E R

  Krabmeubel Orb

  Krabmeubel Orb is een bijzonder meubel waar je kat zijn nagels in kan zetten, spelen en slapen. De mooie ronde vorm van de Orb zorgt ervoor dat katten er heerlijk in kunnen verstoppen. Ze stappen er graag in voor hun rust. Maar ze kunnen ook op het meubel klimmen om te spelen. Krabmeubel Orb is dus multifunctioneel.
  Het uiterlijk van de Orb zorgt ervoor dat deze een echte blikvanger is. Het stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat het meubel perfect aansluit op je interieur. Geef je kat een centrale plek in je woonkamer met dit bijzondere krabmeubel.
  Het krabmeubel is gemaakt van duurzaam, gerecycled golfkarton. Katten houden van karton om in te spelen en hun nagels bij te werken. Met dit krabmeubel zorg je ervoor dat je kat je eigen meubels met rust laat. 

  POPULAIRE PRODUCTEN

  Krabmeubel Sardine wit

  €59,00

  Mand Cocoon

  €59,00

  Mand Nordic bruin

  €49,00

  Krabmeubel Orb

  €49,00

  Kattenhuis Casa Cognac

  €32,00

  Filter by
  Login

  Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  compare0