• Grootste collectie
  • Snelle bezorging
  • Veilig online betalen

9.5

Betaalbaar design kattenmeubels van MyKotty
Blogs

The Pet Empire - 31 / May / 2019

Betaalbaar design kattenmeubels van MyKotty

MyKotty is een Pools merk dat zich er helemaal op richt om de mooiste producten te maken voor katten. Bij dit merk zijn ze gek op katten en hebben ze veel ervaring met het bestuderen van het gedrag van deze fantastische huisdieren!

De mooiste krabmeubelen van MyKotty 
Krabmeubelen kun je in alle mogelijke soorten en maten vinden. Loop maar eens een dierenwinkel binnen en je ziet de bekende krabpalen wel staan. Je kunt je dan alleen afvragen: is dit wel iets wat ik in mijn interieur wil hebben staan? Als jij met veel zorg en aandacht aan je interieur hebt gewerkt wil je misschien liever een krabmeubel kopen dat hier bijpast. We raden je dan aan om eens bij The Pet Empire bij de producten van MyKotty te komen kijken. Met een MyKotty krabmeubel haal je namelijk een artikel in huis niet alleen functioneel is, maar ook nog eens heel erg stijlvol!

Een MyKotty krabmeubel kopen
MyKotty is een Pools merk dat zich er helemaal op richt om de mooiste producten te maken voor katten, Bij dit merk zijn ze gek op katten en hebben ze veel ervaring met het bestuderen van het gedrag van deze fantastische huisdieren. Op basis hiervan is men bij MyKotty eens gaan kijken hoe een krabmeubel anders ontworpen kan worden. Een krabmeubel waar een kat lekker mee aan de slag kan gaan, maar dat je ook zonder voorbehoud een prominente plek in je interieur kunt geven. Neem bijvoorbeeld de MyKotty Mia, de MyKotty Lui of de MyKotty Tobi. Stuk voor stuk krabmeubelen die het product een geheel nieuwe draai geven. Allemaal heel eenvoudig bij ons te bestellen.

Welk MyKotty krabmeubel past het beste bij mijn kat?
Je kat heeft een aangeboren neiging om de nagels te scherpen. Dat is prima, maar je hebt natuurlijk liever niet dat daar dan jouw dure meubels voor worden gebruikt. MyKotty heeft met veel zorg krabmeubels ontwikkeld die aantrekkelijk en functioneel zijn voor katten, maar die ook goed bij een modern en strak interieur passen. Nee, ze zien er bepaald niet uit als standaard krabpalen. Maar als je bijvoorbeeld een MyKotty Lui in je huiskamer neerzet, dan zul je zien dat jouw katten hier direct enthousiast op afkomen. Ook een MyKotty Tobi en een MyKotty Mia zullen direct worden aangevallen. Elk MyKotty krabmeubel heeft strakke vormen, maar is ook heel functioneel. Neem bijvoorbeeld de MyKotty Mia, waar je kat in of op kan zitten om de nagels een goede beurt te geven. De MyKotty Lui biedt dit ook, maar is dan opgebouwd uit ronde vormen. En de MyKotty Tobi is een krabmeubel waar je kat ook lekker op kan liggen.

De elegantie van de MyKotty Lui
De MyKotty Lui is een van de topproducten van dit merk. Niet verwonderlijk ook, want een MyKotty Lui is met veel gevoel voor design ontworpen. De ronde vormen roepen niet direct een associatie met die hoekige krabpalen die we allemaal wel kennen op, maar je kat zal daar weinig moeite mee hebben. Een meubel waar hij of zij lekker in of op kan liggen, maar ook nog eens helemaal op los kan gaan? Mooier kan het eigenlijk niet! Geen zorgen, de MyKotty Lui is namelijk van mooie, sterke materialen gemaakt. Zodoende is dit een heel duurzaam krabmeubel dat er niet lelijk uit gaat zien naarmate het veel gebruikt wordt. Het levert de hoge kwaliteit waar MyKotty bekend om is.

De mooie producten van MyKotty
Als je nog niet eerder van MyKotty had gehoord, dan is dit absoluut een merk om eens in de gaten te houden. De MyKotty Lui, MyKotty Mia en MyKotty Tobi zijn stuk voor stuk prachtige producten jouw kat zeker op prijs zal stellen. De producten van MyKotty zijn dan ook absoluut een waardevolle aanvulling van ons assortiment. We vinden het heel belangrijk om jou een assortiment aan te bieden waar jij producten in kunt kiezen waar je kat blij van wordt, maar die ook altijd perfect in je interieur passen. Functionaliteit en het welzijn van je kat zijn natuurlijk altijd het belangrijkste, maar je mag toch ook wel eens kattenmeubelen kopen die jouw interieur verrijken? MyKotty is dan absoluut een merk waar stijlvolle, duurzame kattenmeubelen worden verkocht. Wil je meer weten over wat MyKotty allemaal te bieden heeft? Dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. Wij zullen dan al je vragen voor je beantwoorden.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe vind je het beste hondenkussen?
    18 / Jun / 2021

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Hoe vind je het beste hondenkussen?

  • Huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor uw huisdier
    11 / May / 2021

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor uw huisdier

  • Waarom een goed hondenbed belangrijk is
    22 / Apr / 2021

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Waarom een goed hondenbed belangrijk is

  • Neem je kat comfortabel mee op reis!
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Neem je kat comfortabel mee op reis!

  • Hoe zet je jouw huisdier op dieet?
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Hoe zet je jouw huisdier op dieet?

  • Je kat comfortabel de kou door
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Je kat comfortabel de kou door

  • Hoe houd jij je huisdier alleen veilig thuis?
    21 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Hoe houd jij je huisdier alleen veilig thuis?

  • Laboni Design - Zwitserse iconische hondenbedden
    04 / Sep / 2019

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    Laboni Design - Zwitserse iconische hondenbedden

  • MiaCara hondenkussens - Een lust voor het oog
    02 / Sep / 2019

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    MiaCara hondenkussens - Een lust voor het oog

  • MiaCara Sito - Dé oplossing voor je kattenbak
    15 / Aug / 2019

    The Pet Empire - 31 / May / 2019

    MiaCara Sito - Dé oplossing voor je kattenbak

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen