• Grootste collectie
  • Snelle bezorging
  • Veilig online betalen

9.5

Wat is de beste krabpaal voor je kat?
Blogs

The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

Wat is de beste krabpaal voor je kat?

Heb jij een of meerdere katten in huis rondlopen die er wel van houden om te laten zien hoe scherp hun nagels zijn? Dan raden wij je aan om het assortiment krabpalen van The Pet Empire eens te komen bekijken.

Een luxe krabpaal voor je huistijger
Wij verkopen unieke huisdier interieurs van designer merken van over de hele wereld. Die luxe krabpaal hoeft er helemaal niet uit te zien als een krabpaal die je in de stad bij een discounter koopt. Je weet wel, zo'n krabpaal die je het liefste wegstopt in de keuken zodat je er niet de hele tijd naar hoeft te kijken. Bij ons kun je een krabpaal kopen die een aanwinst is voor je interieur. Een kattenkrabpaal die niet alleen goed is voor de nagels van je kat, maar die ook een goed voorbeeld van strak design is.

Hier is je nieuwe krabpaal kat!
Je kat heeft een plek nodig waar hij of zij de nagels kan scherpen. Het maakt een kat niet zoveel uit waar deze plek is, maar jij zal er niet op zitten te wachten dat je meubels door de mangel worden genomen. Wij verkopen krabpalen in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Een luxe krabpaal die er zo mooi uitziet dat je het bijna zonde vindt om hier je kat mee aan de slag te laten gaan. Maar maak je geen zorgen. Deze krabpalen zien er niet alleen strak uit, ze zijn ook van zeer stevige materialen gemaakt. Met andere woorden, bij ons kun je een krabpaal kopen die wel tegen een stootje kan.

De beste merken voor de mooiste krabpalen
Die nieuwe krabpaal voor je kat kan een mooi aandachtspunt in je inrichting zijn. Tenminste, als je een krabpaal kopen bij The Pet Empire gaat doen. Wij verkopen een kattenkrabpaal van merken als MyKotty, District70 en Halcyon. Dit zijn merken die een krabpaal produceren volgens een frisse filosofie. De krabpaal moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een bijdrage leveren aan een leuk, strak of modern interieur. Met een krabpaal kat of poes blij maken doe je niet als de kat er snel op is uitgekeken. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Een krabpaal hoeft er toch niet altijd uit te zien als een stapel dozen aan een paal? Check de frisse designs die wij voor je klaar hebben staan. Een krabpaal kopen zul je dan zeker bij ons willen doen.

Een luxe krabpaal voor de kat met smaak
Als je met een krabpaal kat of poes eens een goede work-out wil geven, dan is het goed om hier een krabpaal voor te kiezen die de kat ook echt uitdaagt. Per slot van rekening is het heel belangrijk voor een kat om die nagels scherp te houden. Als de kattenkrabpaal niet goed is, dan gaan de meubels er alsnog aan. Een krabpaal kopen bij The Pet Empire is zodoende niet alleen een goede keuze voor je inrichting, maar ook een bescherming van je mooie, dure en zorgvuldig bij elkaar gezochte meubels. De producten in onze webshop geven luxe krabpaal een nieuwe betekenis. We verkopen een kattenkrabpaal in een groot aantal verschillende vormen, kleuren en maten. Voor elke soort kat is er dan ook wel een perfecte paal te vinden.

Meer weten over onze krabpaal?
Als jij een krabpaal zoekt die je kat helpt bij de manicure en pedicure, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken om je meubels, dan raden wij je aan gewoon eens in ons assortiment te kijken. Een luxe krabpaal die aansluit op jouw interieur is dan snel te vinden. Maar ook een kattenkrabpaal die duurzaam is, gemaakt van de beste materialen. Met een krabpaal kat of poes een mooie plek geven om de nagels te scherpen? Die krabpaal kopen doe je dan bij ons. Stel ons gewoon even je vragen als je meer wil weten over een bepaalde krabpaal. De juiste krabpaal gevonden? Deze krabpaal kopen bij ons is dan heel eenvoudig. Wij zorgen er dan voor dat je nieuwe meubel zo snel mogelijk bij je thuis wordt afgeleverd. Dan kun jij daadwerkelijk zeggen: "Hier is een fantastische nieuwe krabpaal kat!"

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Hoe vind je het beste hondenkussen?
    18 / Jun / 2021

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Hoe vind je het beste hondenkussen?

  • Huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor uw huisdier
    11 / May / 2021

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Huishoudelijke schoonmaakmiddelen voor uw huisdier

  • Waarom een goed hondenbed belangrijk is
    22 / Apr / 2021

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Waarom een goed hondenbed belangrijk is

  • Neem je kat comfortabel mee op reis!
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Neem je kat comfortabel mee op reis!

  • Hoe zet je jouw huisdier op dieet?
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Hoe zet je jouw huisdier op dieet?

  • Je kat comfortabel de kou door
    22 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Je kat comfortabel de kou door

  • Hoe houd jij je huisdier alleen veilig thuis?
    21 / Apr / 2020

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Hoe houd jij je huisdier alleen veilig thuis?

  • Laboni Design - Zwitserse iconische hondenbedden
    04 / Sep / 2019

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    Laboni Design - Zwitserse iconische hondenbedden

  • MiaCara hondenkussens - Een lust voor het oog
    02 / Sep / 2019

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    MiaCara hondenkussens - Een lust voor het oog

  • MiaCara Sito - Dé oplossing voor je kattenbak
    15 / Aug / 2019

    The Pet Empire - 15 / Apr / 2019

    MiaCara Sito - Dé oplossing voor je kattenbak

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen